Profili i Kompanisë

SHA "Metal" Preshevë si prodhues ju ofron gamë të gjerë të pajisjeve të kaldajave dhe bojler. Në sajë të punës dhe përvojave të stafit tonë profesional dhe bashkëpunimit me desajnator në fushën e inxhinierisë termike në Beograd dhe Nish, "Metal" prodhon me sukses shumë produkte kualitative

Referencat

1. “EI-KKE” NIŠ - NP-16-MP
2. PEDAGOŠKA AKADEMIJA UŽICE - TVK-1000-MP
3. BOLNICA U UŽIČKOJ POŽEGI - TV-500-MP
4. OSNOVNA ŠKOLA U BUDVI - TV-500-MP
5. FABRIKA ZA PRERADU ŠUMSKOG VOĆA - T.C.-200-MP
6. STATISTIČKI ZAVOD BEOGRAD - TV-300-MP
7. STUDENTSKI CENTAR KRAGUJEVAC - NP-47-MP
8. HLADNJAČA PARAĆIN - TV-1250-MP
9. FABRIKA VODE VLASOTINCE - TV-300-MP
10. OŠ “ŽARKO ZRENJANIN” - T.C.-800-MP

më shumë